Tu i luga taga mo le kofe ma le afifiina o meaai

O tagata gaosi mea'ai ma meainu i le salafa o le lalolagi o loʻo faʻateleina le faʻaogaina o taga e avea o se auala taugofie, faʻalelei e faʻapipiʻi mea uma mai le kofe ma araisa i vai ma mea teuteu.
O le fa'afouga i le afifiina e taua tele mo le au gaosiga o ituaiga uma ina ia tumau fa'atauva i maketi i aso nei. I lenei pou, o le a e aʻoaʻoina e uiga i faʻamanuiaga o taga tu i luga ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina i se auala fou.

O a taga tu i luga?
O le taga tu i luga ua lauiloa i totonu o fale gaosi oloa. E te vaʻaia i latou i aso uma i le tele o faleoloa aua e faʻaaogaina e afifi toetoe lava o mea uma e mafai ona ofi i totonu o se ato. E le fou i latou i le maketi, ae o loʻo faʻatupulaia i latou i le lauiloa ona o le tele o alamanuia o loʻo vaʻavaʻai i isi mea e faʻaleleia ai le siosiomaga mo le afifiina.
O taga tu i luga e ta'ua fo'i o le SUP po'o le doypacks. O lo'o fausia i le pito i lalo e mafai ai ona tu sa'o le ato na o ia. O le mea lea e fetaui lelei mo faleoloa ma supamaketi aua e faigofie ona faʻaalia oloa i luga o fata.

E sau i le tele o mea eseese ma e mafai ona i ai se ala e tasi e fa'amama ai ma se sipa e mafai ona toe fa'amauina e fai ma mea fa'aopoopo, e fa'atatau i le oloa e teu i totonu. E iai a matou tagata fa'atau o lo'o fa'aogaina taga tu'u i le fale kofe, mea'ai, suamalie, mea teuteu ma fagafao mea'ai. E pei ona e vaʻaia o loʻo i ai le tele o ituaiga o oloa e mafai ona faʻapipiʻiina i taga tuʻu.

Aisea e Fa'aaoga ai se taga Tu'u?
Afai o lo'o e su'eina se ato, o le tele o filifiliga o le fa'ato'a pito, pusa pito i lalo po'o tu'u taga. O taga tu i luga e faigofie ona tu i luga i luga o se fata e sili atu ai i nisi tulaga nai lo ato gusset itu. A fa'atusatusa i ato pito i lalo, o taga tu'u i luga o se filifiliga e sili atu le taugofie ma sili atu le fa'alelei. I le averesi e itiiti le malosi ma e itiiti le CO2 e faʻaosoina i le fatuina o se taga tu i luga ae le o se pusa pito i lalo.
O taga tu i luga e toe fa'amauina, e mafai ona faia i mea fa'apalapala po'o mea e toe fa'aaogaina. Afai e mana'omia e mafai fo'i ona iai se mea fa'alava maualuga e puipuia atili ai lau oloa.

O latou pito i luga o le afifiina o filifiliga i totonu o pisinisi eseese e aofia ai meaʻai ma meainu, mutia ma togalaau, meaʻai fagafao ma togafiti, tausiga o le tagata lava ia, taʻele ma mea teuteu, vailaʻau, oloa gaosi oloa, ma mea tau taavale.
A va'ava'ai i fa'amanuiaga uma a le SUP o lo'o manino le mafua'aga e fiafia ai i latou i pisinisi uma. E tusa ai ma se suʻesuʻega fou a le Freedonia Group, o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 2024 le manaʻoga mo le SUP o le a siitia i le 6% i tausaga taʻitasi. O lipoti o lo'o valoia o le lauiloa o le SUP's o le a i luga o pisinisi eseese ma o le a fa'aauau pea ona fa'ato'a sili atu filifiliga fa'apipi'i mautu ma e o'o lava i isi ituaiga o afifiina fetu'una'i.

Va'aia lelei
O le SUP's e ofoina atu le maualuga o le vaʻaia i luga o fata faleoloa, ona o le iai o se laupapa faʻasalalau lautele e pei o le avanoa i luma ma le ato o le ato. O le mea lea e lelei ai le ato mo le fa'aalia o ata lelei ma au'ili'ili. E le gata i lea, o le faʻailoga i luga o le ato e faigofie ona faitau pe a faʻatusatusa i isi ato.
O le faʻatupulaia o faʻasologa o afifi i le 2022 o le faʻaaogaina o ata tipi manino i foliga o faamalama. O fa'amalama e mafai ai e le tagata fa'atau ona va'ai i totonu o ato a'o le'i fa'atau. O le mafai ona va'ai i le oloa e fesoasoani i le tagata fa'atau e fausia le fa'atuatuaga i le oloa ma feso'ota'i lelei.

SUP's o taga lelei tele mo le fa'aopoopoina o fa'amalama ona o le lautele lautele e mafai ai ona fa'apipi'i se fa'amalama a'o fa'atumauina uiga lelei o le mamanu ma fa'amatalaga.
O le isi vaega e mafai ona faia i luga o le SUP o le lapotopoto o tulimanu i le taimi e fai ai taga. E mafai ona faia lenei mea mo mafuaaga faʻalelei e maua ai se foliga vaivai.

Fa'aitiitia otaota
I le avea ai o se pisinisi e sili atu le taua nai lo se isi lava taimi le nofouta i mea tau le siosiomaga ma o a ni laasaga e mafai ona faia ina ia sili atu le faʻaleleia o le siosiomaga.

SUP's o se filifiliga sili mo pisinisi fa'alesiosiomaga. O le fausiaina o taga e faigofie ai ona fai i mea toe faʻaaogaina ma mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

E sili atu le tulaga ese a le SUP i le siosiomaga aua latou te ofoina atu le faʻaitiitia o otaota e faʻatusatusa i isi mea faʻapipiʻi e pei o apa ma fagu. O se su'esu'ega a Fres-co na maua ai pe a fa'atusatusa le SUP i se apa e 85% le fa'aitiitia o otaota.
Ole SUP ile lautele e mana'omia le itiiti o mea e gaosia pe a fa'atusatusa i isi filifiliga afifiina, lea e o'o atu ai i le fa'aitiitia o otaota ma tau gaosiga fa'apea fo'i ma le fa'aitiitia ole tulagavae kaponi.
Fa'atusatusa i le fa'apipi'iina ma'a'a o le SUP e la'ititi le mamafa, lea e fa'aitiitia ai le tau o felauaiga ma tufatufaga. O mea foi ia e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia filifiliga afifi e fetaui ma ou manaʻoga ma le vaʻaiga o se pisinisi.

Fa'aopoopo vaega
O le fausiaina o le SUP e mafai ai ona faʻapipiʻi se sipa masani ma se sipuni rip. O le rip zip o se auala fou fou ma faigofie e tatala ma toe fa'amau ai se ato.
E le pei o se sipa masani o loʻo i le pito i luga o le ato, o le rip zip e sili atu i le itu. E faʻaaogaina e ala i le tosoina o le tamai faʻamau i le faʻamaufaʻailoga tulimanu ma tatala ai le ato. O le rip zip ua toe tapunia e ala i le oomi faatasi o le zip. E faigofie ona tatala ma tapuni nai lo se isi lava auala fa'asao masani.
O le fa'aopoopoina o le sipa masani po'o le rip zip e mafai ai e le oloa ona nofo fou mo se taimi umi ma mafai ai e le tagata fa'atau ona toe fa'amau le ato.
SUP's e sili atu ona lelei mo le faʻapipiʻiina o pu tautau e mafai ai ona tautau le ato i luga o se faʻaaliga i luga ole fale faʻatau.
E mafai fo'i ona fa'aopoopo ni alavai e tasi e fa'asao ai oloa e pei o fatu kofe fa'apea fo'i ma se fa'ailoga loimata e faigofie ai ona tatala le ato.

Fa'ai'uga
O le Stand Up Pouch e lelei tele mo pisinisi o loʻo manaʻomia se afifi tulaga ese, faʻatasi ma se lautele lautele pito i luma mo se logo poʻo se igoa, puipuiga sili atu o oloa, ma le mafai ona toe faʻamauina le afifi pe a uma ona tatalaina.
E mafai ona faʻaaogaina mo le afifiina o le tele o oloa e aofia ai pi atoa ma kofe eleele, lauti, nati, masima taʻele, granola, ma le tele o isi meaʻai mamago pe vai ma mea e le o ni meaʻai.
I le The Bag Broker o lo'o ofoina atu e le matou SUP se fefiloi lelei o fa'ailoga mamanu ma uiga lelei e tu'uina atu ia te oe se fofo fa'apolofesa fa'apitoa tu'ufa'atasi.
Faia i le pito i lalo, lea e maua ai lona malosi fa'apitoa, lelei mo faleoloa ma fa'aaliga lautele mana'oga.
Fa'atasia lenei mea ma le sipa e filifili ai ma le ala e tasi e fa'amama ai le alavai e ofoina atu fo'i i le tagata fa'ai'uga fa'auiga lelei e fa'amautinoa ai e tumau pea au oloa ma leai se fa'alavelave.
I le The Bag Broker o a matou SUP ua faia i mea e sili ona lelei e mafai ona fa'alava ai, e ofoina atu le ola fa'aola maualuga mo au oloa.
E mafai ona fai le ato mai ituaiga meafaitino uma o lo'o avanoa mo i tatou, e aofia ai taga toe fa'aaogaina ma ato e le u'amea fa'apea fo'i ma le True Bio Bag, o taga fa'apala.
Afai e manaʻomia, e mafai foʻi ona matou faʻaogaina lenei faʻataʻitaʻiga ma se faʻamalama faʻaleaganuʻu, e ofoina atu uma foliga masani ma se vaaiga faigofie o le oloa.


Taimi meli: Oke-14-2024

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • facebook
  • sns03
  • sns02